Jag älskar hösten för då blir det mörkare, lika med mycket mysigare stämning för då får man tända små lampor, vilket höjer mysfaktorn rejält. Det blir också mycket mysigare att se film och läsa böcker och gärna se skräckfilm. Det blir liksom en ännu häftigare känsla som infinner sig just då tycker jag.

Luften blir högre och mycket lättare att andas tycker jag i alla fall. Och det allra bästa tycker jag är att jag fyller år i slutet av november två veckor före advent och julen är som min favorithögtid. Jag älskar både hösten och vintern, speciellt julen och det är så kul att få ha kalas.

Jag tycker om att det börjar bli lite kyligare i luften och dom vackra höstlöven, speciellt lönnens röda blad, det ser ut som blod på hösten. På hösten är det också Halloween. Jag gillar känslan av att se alla halloweenprylar i affärerna, men absolut inte att julsakerna kommer ut så tidigt. Det stör mig så enormt, det är så djävla irriterande.

Jag är och förblir en obotlig höst – och vintermänniska. Jag har börjat att älska sommaren också men hellre för kallt än för varmt, utom på kranvatten förstås. Alla som älskar hösten lika mycket som jag, kom och anslut er till mig och skalla ”höst höst höst heja heja heja”.