Jag älskar hösten för då blir det mörkare lika med mycket mysigare stämning. För då får man tända små lampor och ljus vilket höjer mysfaktorn rejält. Det blir också mycket mysigare att se film och gärna skräckfilm. Det blir liksom en ännu häftigare känsla som infinner sig just då tycker jag.

Luften blir högre och mycket lättare att andas tycker i alla fall jag och det allra bästa tycker i alla fall jag är att jag fyller år i slutet av november, två veckor före advent och julen är som min favorithögtid. Jag älskar både hösten och vintern, speciellt julen och det är så kul att få ha kalas.

Jag tycker om att det börjar bli lite kyligare i luften och dom vackra höstlöven, speciellt lönnens röda blad, det ser ut som blod: På hösten är det också Halloween. Jag gillar känslan att se alla halloweenprylar i affärerna men absolut inte att julsakerna kommer ut så tidigt. Det stör mig så enormt, det är så jävla irriterande.

Jag är och förblir en obotlig höst- och vintermänniska. Jag har börjat älska sommaren också men hellre för kallt än för varmt, utom på kranvatten förstås. Alla som älskar hösten lika mycket som jag, kom och anslut er till mig och skalla höst, höst, höst, höst!

/Frida