1. Vad heter du?
-Marie Hedberg. Jag är 55 år, gift och bor på Björkskatan.

2. Vad jobbar du med när du är här?
- Jag gjorde min första dag den 3/6 och har fått introduktion här på Text & layout och har fått se alla delar som görs här. Det är många olika dataprogram som man kan få lära sig och det är både foto, film, filmredigering och även olika original till tryckeriet samt beställningsjobb, scanningsarbete, skriver även ut recept och laminerar med mera.

3. Vart har du jobbat med tidigare?
-Jag har jobbat på olika boenden och som Personligt ombud i 13 år. Jag har även jobbat på boenden för ensamkommande ungdomar och nu senast som handläggare.

4. Vad har du för planer med din handledarroll, hur ska du kunna stötta oss på bästa sätt?
- Ja det var en jättebra fråga. Jag tänker att jag få försöka vara lyhörd, och ta reda på intressen, önskemål och tillsammans göra en genomförandeplan som känns stimulerande och utvecklande för den enskilde.